Monday, 6 May 2013

Khasiat dan kelebihan Vivix Shaklee

Anda ingin kelihatan muda? Awet muda? Mencegah penuaan? Sentiasa bertenaga? Jom kita korek rahsia di sebalik kebaikan produk "emas" Shaklee; iaitu Vivix.

Vivix merupakan revolusi terbaru dari Shaklee.
Apa yang terkandung di dalam sebotol Vivix ini?
Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Siapa yang patut mengambil Vivix?
Semua dewasa (lelaki dan wanita) yang mementingkan kesihatan luar dan dalam yang optima. Vivix tidak boleh disarankan kepada ibu mengandung.

Apa keistimewaan dan manfaat di dalam sebotol Vivix?
Vivix merupakan tonik anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan hasil penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee. Ia juga bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat dan membantu melawan radikal bebas berbahaya kerana kandungan phytonutrients yang tinggi dalam kulit anggur muscadine. Ia juga membantu mengurangkan risiko penyakit diabetes, meningkatkan sistem imun yang sihat, mengurangkan risiko sakit jantung dan mengekalkan kesihatan kardiovaskular. Khasiat lain juga termasuklah merawat arthritis, masalah sendi dan gout.

PERHATIAN:
• Vivix hendaklah disimpan di dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi yang memerlukan suhu rendah agar tahan dengan lebih lama.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

credit: Shaklee Malaysia & Hanis Healthy Life

No comments:

Post a Comment